Shipping policy

Verzenden
Voor verzending van uw bestelling maken wij gebruik van PostNL of DHL. Zodra uw bestelling is afgeleverd aan de pakketdienst ontvangt u van ons per mail een track en trace code.

Wanneer een product te groot of te zwaar is voor reguliere pakketdienst maken wij gebruik van eigen bezorgservice. Wij maken dan een afspraak om uw bestelling te bezorgen. Houdt u er wel rekening mee dat uw woonplaats niet verder ligt dan in een straal van ongeveer 70 km van Den Haag. Ligt uw woonplaats verder dan zijn de kosten en bezorging in overleg met Home by Roger.

Verzendkosten:

Bestellingen boven de 50 euro verzenden we gratis (reguliere pakketdienst). Bestellingen onder der 50 euro worden 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Levertijden:

Verlichting: 1- 4 weken. Indien dit langer is dan 4 weken wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Montage

Wij verzorgen ook graag montage voor uw verlichting. Wilt u gebruik maken van deze service ontvangt u vooraf een prijsopgave van de montage kosten, die u op kunt vragen per mail; orders@homebyroger.com. Als de montage akkoord is nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.