Refund policy

Wil je een product ruilen of retourneren?

Voor zowel online bestellingen als producten die in onze winkel zijn gekocht, geldt een retourmogelijkheid van 14 dagen. Dit valt onder het herroepingsrecht of retourrecht. 

In onderstaande gevallen kun je geen aanspraak maken op het herroepingsrecht

  • Lampenkappen die op maat zijn gemaakt
  • Producten die door Home by Roger tot stand zijn gekomen in overeenstemming  met specifieke wensen van jou als klant (op maat gemaakte producten)
  • Producten in de uitverkoop

Retourproces:

  • Meld uw retour aan via mailadres met de reden van retour; orders@homebyroger.com
  • Verpak het te retourneren product in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Stuur het product terug naar Home by Roger. Je kunt het pakket ook verzekerd versturen met Post NL. (verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor jouw rekening)
  • Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terug op je rekening.

Beschadigd of verkeerd product

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan het helaas gebeuren dat een product toch schade oploopt voor of tijdens bezorging. Ook kan het voorkomen dat je het verkeerde product ontvangt. Wij doen er natuurlijk alles aan om dat te voorkomen.

Mocht je toch een beschadigd of verkeerd product hebben ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.