De waarde van goede verlichting

Verlichting in huis

Een interieur is niet compleet zonder stralende verlichting en een goed lichtplan. Met ons vakkundige advies brengen wij de maximale sfeer in huis. Wij denken graag met u mee per ruimte, of voor het gehele object. Het is mogelijk om dit te doen aan de hand van een tekening, maar wij geven ook advies op de betreffende locatie.

Buiten verlichting

Niet alleen verlichting binnenshuis is belangrijk, de buitenkant van het huis is net zo belangrijk. Of u nu kiest voor sfeerverlichting om uw huis nog mooier te laten stralen of puur voor de veiligheid met betrekking tot inbrekers, bij Home By Roger kunt u terecht voor een vakkundig advies. Wist u bijvoorbeeld dat sfeer verlichting aan de gevel een verticale werking heeft?
Kiest u voor veiligheid? kies van voor verlichting met een horizontale werking

Masterlight-lett

Duurzame verlichting

Maak uw huis duurzaam met zuinige Led lampen. Waar de led lampen een aantal jaar geleden nog zorgde voor kil en koud licht, is er nu ook een groot assortiment met warme sfeer verlichting. Bij Edisons kunt u terecht voor een ruime keus aan losse Led lampen, maar ook voor armaturen met geïntregeerde led verlichting.
Bij de lampen hoeft u de lichtbron nooit mee te vervangen, goed voor het milieu en ook nog eens de portemonnee.

Op maat gemaakt

Nieuwe lampenkap nodig? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kappen worden met de hand gemaakt en kunnen werkelijk in elke kleur of maat besteld worden. Het is tevens mogelijk om een kap te laten maken van uw eigen stof of behang, zodat het perfect aansluit bij uw interieur. Uiteraard hebben wij ook veel kappen op voorraad. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Lichtplan

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat u met de aanschaf van een lamp niet perse de maximale sfeer in huis haalt? Daarom is een goed lichtplan niet meer weg te denken. Wij kunnen u een een vakkundig advies geven, dit kan per ruimte, maar ook voor het gehele pand.

Het is mogelijk om dit te doen aan de hand van een tekening, maar wij geven ook advies op de betreffende locatie.
Heeft u interesse? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.