Over Ons

Roger van Bukel - Eigenaar

Met passie persoonlijk advies

Met veel plezier en passie geven we al meer dan 40 jaar advies in binnen- en buitenland. Door jarenlange ervaring hebben we wereldwijd een mooi netwerk en leveren we naast ons eigen label ook toonaangevende merken zoals Penta light, Maretti, Eichholtz en Holtkötter. Door onze persoonlijke aanpak waarbij wij met u om de tafel gaan, creëren wij een passend lichtplan afgestemd op uw woonwensen.

Door ons vroegtijdig in het proces te betrekken kunnen wij een optimaal lichtplan voor u creëren. Zo vragen wij voorafgaand aan de afspraak zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Denk aan plattegronden, foto's en maten van de ruimte. Heeft u al stalen van betreffende meubels zoals de keuken, vloer, bank en raamdecoratie? Neem deze dan ook mee, dit helpt ons om de juiste style van de verlichting te bepalen.

Wij adviseren niet alleen, maar ontwerpen ook en stellen de verlichting geheel naar wens samen. Zo heeft u altijd een lamp die helemaal naar uw smaak is en perfect aansluit op de woonsituatie. Uiteindelijk bepaald verlichting de sfeer in elk interieur.

Maak een afspraak